Terug naar overzicht

DENTEXclusive Deals én 3 Belgische primeurs: kom ze ontdekken!

11 september 2024

Met de komst van DENTEX 2024 is Brussels Expo van 3 tot en met 5 oktober dé verzamelplaats voor iedereen met een passie voor de dentale sector. Ook ProScan en Intellident zijn straks uiteraard van de partij. Breng onze Denticians een bezoekje op stand 5319, ontdek drie primeurs op de Belgische dentale markt én bestel deze – en méér – laatste nieuwe innovaties tegen extra mooie voorwaarden. Exclusief bij ons!

3 absolute primeurs op Belgische bodem

Het productgamma van Shining 3D staat bekend om zijn uiterst precieze prestaties en zijn grensverleggende optimalisaties op het vlak van digitaliseren en 3D-printen. De lancering van de Aoralscan Elite onderstreept die ambities nogmaals. Deze vertrouwde intra-orale scanner wordt voortaan gekoppeld aan geavanceerde fotogrammetrietechnologie. Ontegensprekelijk een digitale innovatie binnen de sector die je met je eigen ogen kunt komen ontdekken op onze ProScan-stand!

Bij ons beleef je trouwens ook twee andere Belgische premières vanop de allereerste rij. We stellen je namelijk voor aan Innobyte van Kube Innovation, dat garant staat voor hyperprecieze digitale bijtkrachtmetingen, én aan het gloednieuwe Single Platform 1implantaatassortiment van Southern Implants. Twee toepassingen met baanbrekende features die ongetwijfeld hun stempel zullen drukken in het internationale dentale landschap.

Extra shiny beursdeals!

Tijdens DENTEX 2024 halen we alles uit de kast voor nieuwe en bestaande klanten. We bieden namelijk de bovenstaande innovaties tijdelijk aan tegen extra voordelige voorwaarden. Koop een van deze nieuwste technologieën aan tijdens jouw bezoekje aan de beurs en geniet van interessante kortingen. Naast deze primeurs presenteren we je ook graag andere mooie beursacties*:

  • Aoralscan Elite (€ 15.749): ontvang € 1.749 aan producten uit het Proscan gamma
  • Aoralscan 3 Wireless (€ 15.999): ontvang € 1.999 aan producten uit het Proscan gamma
  • Metismile (€4.999): ontvang € 500 aan producten uit het Proscan gamma
  • Innobyte (€ 4.699): ontvang € 500 aan producten uit het Proscan gamma
  • Southern Implants: ontvang een gratis chirurgische set ter waarde van € 2.360 bij de aankoop van 15 SP1-implantaten en bij aankoop van 25 SP1-implantaten een gratis chirurgische set ter waarde van € 3.660
  • Zest Locator Fixed Starter Package: ontvang een gratis instrumentarium ter waarde van € 700
  • Elos scanbody pack: 5 scanbodies naar keuze + scanbody driver aan -20%
  • IPD scanbody pack: 5 scanbodies naar keuze + scanbody driver aan -20%
  • Versah & Graphenano Dental: 10% korting op het volledige gamma + extra bij Graphenano: bij aankoop van 10 blanks ook een gratis kleurensleutel
  • BoneCare: -50% op alle TSA-componenten en -100% op TSA-driver

Pre-orderen? Contacteer ons snel!

Hebben we jouw nieuwsgierigheid te pakken? Dan heten we je straks van harte welkom op de ProScan-beursstand op DENTEX 2024. Kom bij ons langs op stand 5319 voor een kennismaking of om de laatste nieuwe dentale technologieën van dichtbij te ontdekken.

Wil je al voor de start van de beurs je slag slaan? Pre-order via info@proscan.be en geniet nu al van onze DENTEXclusive Deals! Tot binnenkort?

 

 

*Actievoorwaarden verkrijgbaar bij je Proscan-contactpersoon