Terug naar overzicht

Aoralscan Elite: intra-oraal scannen en fotogrammetrie bundelen de krachten

17 september 2024

Bij ProScan zijn we voortdurend op zoek naar de nieuwste baanbrekende technologieën in de dentale inplantologie. Met de Aoralscan Elite van Shining 3D voegen we een revolutionaire topper toe aan ons productgamma. Deze innovatieve scanner combineert intra-orale scantechniek met geavanceerde fotogrammetrie. Een absolute gamechanger op vlak van precisie- en efficiëntiewinst. In de praktijk vertaalt dit zich in tien stappen vooruit voor behandelaar én patiënt.

2 onmisbare meetmethodes in 1 scantoestel

De Aoralscan Elite is de eerste intra-orale scanner ter wereld die hoogwaardige scans in de mondomgeving combineert met een hyperprecieze lokalisering van de implantaatposities.

In tegenstelling tot de prijzigere en minder praktische extra-orale scanmethodes – die hoe dan ook gecombineerd dienen te worden met intra-orale scans – biedt de Aoralscan Elite een totaaloplossing die in realtime de mondomgeving tot op minder dan 5 micron precies in kaart brengt. En dit zelfs bij volledige dentale restauraties met edentate implantaten (All-on-X).

Het geheim zit ‘m in de scan body

Het revolutionaire karakter van de Aoralscan Elite zit ‘m voornamelijk in de werking van de scan bodies. Iedere scan body is namelijk gekenmerkt door specifieke gecodeerde patronen. Net die patronen garanderen een nauwkeurige en consistente positionering tijdens het scannen, hetgeen op zijn beurt resulteert in een snellere, efficiëntere en dus ook kwalitatievere behandeling.

Lichtgewicht met superkrachten

Maar ligt de Aoralscan Elite ook goed in de hand? We kunnen iedere professionele behandelaar meteen geruststellen. Kijk even mee naar de volgende interessante features:

  • Lichtgewicht van amper 124 gram
  • Slank en gebruiksvriendelijk design
  • Verschillende opzetstukken: voor volwassenen, edentate patiënten, pediatrisch gebruik,…
  • Kit met 9 (3×3) scan bodies
  • Geavanceerde software met AI-ondersteuning, motion sensing-technologie, beetanalyse, margin line auto extraction,…

Of je nu werkt aan complexe implantaatcases of routinecontroles uitvoert, de Aoralscan Elite biedt de precisie, efficiëntie en betrouwbaarheid om de best mogelijke zorg te garanderen aan jouw patiënten, zowel voor, tijdens als na je behandeling(en).

Ontdek meer details over de verschillende features (PDF, Engels).

Belgische première op DENTEX 2024, inclusief beursacties!

Zie jij dit dentaal technologisch hoogstandje al helemaal tussen je toekomstig instrumentarium staan? Dan zal je het volgende graag lezen.

Van 3 tot en met 5 oktober stellen we de Aoralscan Elite namelijk in primeur aan het Belgische publiek voor tijdens de DENTEX 2024-beursdagen in Brussels Expo! Bovendien maakt de Aoralscan deel uit van meerdere interessante beursacties.

Breng ons dus zeker een bezoekje op stand 5319 en ontdek vanop de eerste rij waar de Aoralscan Elite tot in staat is. Kan je niet zolang wachten en wil je pre-orderen? Of heb je nog specifieke vragen voor ons? Neem dan snel contact met ons op onze denticians bij ProScan. Wij helpen je meteen verder!