Terug naar overzicht

Officemanager Dorella: “Iedereen weet me hier wel te vinden”

09 mei 2023

Zestien jaar geleden kwam Dorella onze dienst Verkoop versterken. Vandaag etaleert ze haar administratieve superkrachten in de rol van officemanager. In die hoedanigheid vormde ze de afgelopen jaren een onmisbare schakel in meerdere projecten. Een kennismaking met deze immer gemotiveerde en goedlachse ancien.

Mee de schouders onder grote projecten

In 2007 landde Dorella bij ProScan. “Toevallig eigenlijk. Via de vrouw van medeoprichter Guy Mullens, die ooit een van mijn leraressen was op school. Ze hoorde dat ik werk zocht in de administratie en niet veel later was de eerste werkdag al een feit.”

“Ik ben begonnen op de binnendienst, op de dienst Verkoop. Daar deed ik de administratie, belde ik klanten op en volgde ik mee de pakketjes met de binnenkomende en uitgaande werkstukken op. Dat heb ik dertien jaar lang gedaan.”

“Sinds 2021 voer ik de functie van officemanager uit. Enerzijds ben ik verantwoordelijk voor de binnendienst en verkoopafdeling, en vorm ik het aanspreekpunt voor HR-gerelateerde en boekhoudkundige vragen.”

“In het andere deel van job kruip ik meer in de rol van projectmanager. Zo ben ik verantwoordelijk voor de softwarepakketten die we op de werkvloer gebruiken, maar zet ik ook mee mijn schouders onder losstaande projecten. Zoals de lancering van het TSA-abutment van Bonecare of het uitrollen van de nieuwe ProScan-webshop.”

"Mijn technische kennis is meegegroeid samen met het bedrijf, puur op ervaring. Vandaag weet ik té veel, denk ik, gezien de vele vragen die op me blijven afkomen (lacht)."

Uitgekomen dromen

Dorella vormt vandaag het aanspreekpunt van vele collega’s. “Ze weten me hier altijd wel te vinden (lacht). Nochtans wist ik bij mijn komst naar ProScan helemaal niets af van waar ze hier mee bezig zijn. Maar mijn technische kennis is meegegroeid samen met het bedrijf, puur op ervaring. Vandaag weet ik té veel, denk ik, gezien de vele vragen die op me blijven afkomen (lacht).”

“Maar ik vind het geweldig. Ik wilde altijd secretaresse worden binnen een groot bedrijf. Vergaderzalen reserveren, vliegtuigtickets en hotels boeken, noem maar op. Bij ProScan heb ik die droom kunnen realiseren en vandaag zelfs veel meer dan dat. En dat met collega’s die elkaar als gelijkwaardig beschouwen en altijd aanspreekbaar zijn. Ik ben blij dat die familiale sfeer nog altijd bij ProScan aanwezig is na al die jaren.”

Fervente voetbalmama

Welke projecten heeft Dorella tot slot nog buiten de vier ProScan-muren te managen? “Als mama van twee voetbalgekke zonen ben ik meestal rond het veld terug te vinden. Reken maar uit: twee trainingen per week en in het weekend nog eens wedstrijd. Maar ik ga telkens met veel plezier met hen mee, ik leef voor hen.”

“Al hou ik altijd nog tijd vrij voor de nodige me-time. Ik heb heel lang gezwommen, maar de laatste jaren doe ik aan yoga met vrienden. Power Yoga om precies te zijn: allesbehalve relaxen, vooral veel spieren gebruiken en uitzweten (lacht). Ideaal om me terug op te laden.”

Werken in de dentale sector?

Ben jij benieuwd naar wat een job in de dentale sector zoal te bieden heeft? Regelmatig delen we interessante vacatures op onze nieuwspagina. Hou ons dus zeker in de gaten!