Terug naar overzicht

4 topmerken, 4 straffe eindejaarskortingen

24 november 2020

Onze denticians zwaaien stilletjes aan 2020 uit. Maar niet zonder nog een aantal interessante aanbiedingen voor te schotelen voor jou en je patiënt.

IPD: gratis cutting tools en screws

Maak het inkorten van je interfaces eenvoudig met behulp van deze cutting tools! Bij aankoop van 10 IPD-interfaces krijg je er gratis een setje van 6 cutting tools (drie hoogtes in engaging en non-engaging) en 2 cutting tool screws (keuze tussen narrow/regular/wide) bij. Goed voor een korting van 36% of 290 euro. 

Southern Implants: 10 + 3 gratis op implantaten, cover screws en healing abutments

Geniet van een interessante korting op de implantaten van Southern Implants! Bij een aankoop van 10 implantaten, cover screws of healing abutments krijg je er nog 3 exemplaren gratis bovenop (let wel: je dient telkens een bestelling van 13 stuks door te voeren).

ELOS Accurate: gratis insertions pins en plaatsingstool

Het plaatsen van een analoog in een geprint model gaat zoveel eenvoudiger met het juiste instrumentarium. Bij aankoop van 20 ELOS-analogen en 1 pakje analog screws van 5 stuks, ontvang je een gratis plaatsingstool en 2 insertion pins. Een totale korting van 190 euro oftewel 21%.

Elos

Zest Anchors: 10 gratis dental removal tools

Laat je patiënt genieten van het absolute comfort van deze denture tool van het gerenommeerde Zest Anchors. Bij aankoop van 4 Locator-attachments voor implantaten (inclusief matrix), ontvang je een gratis pakketje van 10 dental removal tools ter waarde van 51 euro.

 

Rond tijdig je bestelling af

Verzilver onze acties* ten laatste op 31 december 2020 om nog tijdig te kunnen genieten van deze aanbiedingen. Bestel de gewenste producten nu via onze webshop of via onze offline kanalen. Let wel: de korting wordt niet automatisch verrekend in onze webshop. Deze kennen we zelf toe na het beëindigen van de aankoop.

Heb je nog vragen voor ons? Stel ze via ons contactformulier. 

* Deze acties zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.