Terug naar overzicht

Medealis producten: Duits vernuft, sterk oog voor innovatie

15 december 2020

Nieuwe partner van ProScan sinds kort is het Duitse Medealis, een relatief nieuwe speler in de dentale markt, maar met massa’s interne kennis en jarenlange ervaring. Met sinds 2018 ook een eigen attachmentsysteem voor overkappingsprotheses. Wat moet je zeker weten over de Medealis producten? We laten jullie meteen met elkaar kennismaken.  

Familiebedrijf in volle expansie

In 2017 richtten de drie broers Peter, Friedrich en Klaus het bedrijf Medealis op. Waarom dit zo belangrijk is om te weten? Eén van hun grootste sterktes is dat ze net dicht bij de klant blijven staan. Een filosofie waar wij ons alvast 100% in kunnen vinden. Want hun aanpak garandeert een snellere en kwalitatievere dienstverlening, ook bij nood aan support na aankoop.

Bovendien zegt de leeftijd van het bedrijf allesbehalve over de mensen die er werkzaam zijn. Medealis kan namelijk terugvallen op de decennialange ervaring en kennis van hun professionals binnen de dentale sector.

Met de certificering van hun eigen DockLocs Attachment System voor overkappingsprotheses in 2018 wisten ze ook onmiddellijk voet aan de grond te krijgen binnen de dentale sector. Meteen de allereerste realisatie der Medealis producten.

docklocs medealis Met de certificering van hun eigen DockLocs Attachment System voor overkappingsprotheses in 2018 wist Medealis quasi meteen voet aan de grond te krijgen binnen de dentale sector.

Gericht op innovatieve oplossingen

Met de marktlancering van hun DockLocs Attachment System bewijzen ze bij Medealis bovendien dat ze de huidige dentale markt zeer sterk weten in te schatten. Door het toepassen van innovatieve productietechnieken gaan ze nu al stevig de concurrentie aan met de gevestigde waarden in de markt.

Waarom ook Medealis een streepje voor heeft bij ons?

Omdat ze net als onze denticians iedereen binnen de dentale keten dichter bij elkaar wil brengen. En dat kan enkel door te luisteren naar elkaar en door nauw te willen samenwerken. Van behandelaar over labo tot en met de fabrikant. En niet te vergeten: hun deutsche Gründlichkeit. Made in Germany, met andere woorden: gegarandeerde productie en controle volgens de strengste eisen.

Ontdek de Medealis producten bij ProScan

Bij ProScan zijn we officiële partner en verdeler van Medealis producten. Wens je meer info over hun aanbod? Neem contact op met onze denticians. Wij helpen je graag verder om zo jouw workflow naar een nog hoger niveau te tillen.