Terug naar overzicht

Met ProScan naar SICON2022 in Pretoria?

20 december 2021

Southern Implants en Pretoria verwelkomen in maart 2022 dentale professionals van over de hele wereld. Als exclusief SI-verdeler in de Benelux nodigen we je uit op een inspirerende zevendaagse ontdekkingsreis in Zuid-Afrika, thuisbasis van deze wereldtopper op vlak van dentale implantaten.

Zevendaags programma

Ons programma gaat van start op zaterdag 19 maart en loopt tot en met vrijdag 25 maart. Wij regelen alles ter plaatse, de vluchten naar en van Zuid-Afrika dien je zelf te boeken. Hieronder bieden we je alvast een eerste glimp op het programma.

Deel 1: bedrijfsbezoek

Op zaterdag 19 maart opent Southern Implants de deuren van hun fabriek in Centurion. Daar zullen we kennismaken met het productieproces achter hun verschillende dentale implantaten en bijhorende componenten.

Deel 2: SICON2022 met internationale topsprekers

Van 20 tot en met 23 maart zijn we samen met tal van interessante sprekers uitgenodigd op SICON2022, het vierdaagse congres van Southern Implants. Laat je inspireren door verschillende autoriteiten binnen hun vakgebied. Thema van het congres is Purpose fuels passion.

Bekijk meer details over de invulling van deze vierdaagse:

Nakaarten doen we in de pittoreske setting van de Ivory Tree Game Lodge in Nationaal Park Pilanesberg.

Deel 3: safari-overnachting in Pilanesberg

Na de inspanning volgt de ontspanning. Nakaarten doen we in de pittoreske setting van de Ivory Tree Game Lodge in Nationaal Park Pilanesberg. Geniet van 23 tot 25 maart van een luxueus verblijf in dit wildreservaat, inclusief all-in maaltijden, safaritocht en leuke activiteiten ter plaatse.

Ook het vervoer van SICON2022 naar de lodge en naar de luchthaven van Johannesburg na afloop van het verblijf zijn inbegrepen in de prijs.

Klaar om mee aan boord te stappen?

Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang om je deelname vast te leggen. Contacteer onze salesmanager Benelux Karen Mullens via karen.mullens@proscan.be voor prijsinfo en inschrijvingen.