Terug naar overzicht

Sireal Guided Surgery System: 1 kit voor een waaier aan behandelingen

12 oktober 2022

Goed nieuws voor tandprofessionals die helemaal vertrouwd zijn met de conische implantaten van Southern Implants en op regelmatige basis een guided behandeling inplannen bij hun patiënten. Het Sireal Guided Surgery System zorgt ervoor dat je nooit meer met twee aparte chirurgische boorkits hoeft te werken. 

Meer bereik dankzij een innovatief ontwerp

In combinatie met het Sireal Guided Surgery System vormt de universele I-DE-GS4-tool van Southern Implants vanaf nu de basis voor iedere chirurgische ingreep.

Het innovatieve en gebruiksvriendelijke ontwerp maakt het mogelijk om iedere standaard boor van Southern Implants toe te passen op de meest uiteenlopende guided ingrepen met conische implantaten. Zowel in het kader van bone supported, tissue supported als tooth supported guides.

Digitale ondersteuning

Met Sireal heb je een systeem bij de hand dat volledig digitaal ondersteund is – op basis van CBCT imaging en intra-orale scans – en zo een sterke bijkomende troef vormt in het inplannen en plaatsen van conische implantaten.

Het Sireal Guided Surgery System is bovendien compatibel met 4 verschillende offset sleeves, meer bepaald van 9, 10.5, 12 en 14 mm, gemeten vanaf het implantaatplatform tot het uiteinde van de guide sleeve. De sleeves vangen eventuele anatomische variaties op en begeleiden je op deze manier naar een hyperprecies eindresultaat.

De meerwaarde voor jou als tandprofessional?

Samengevat: dit systeem zorgt voor een gesimplificeerde, preciezere, gebruiksvriendelijkere behandeling én voor een geoptimaliseerde boorkit. En dat voor de meest complexe implantaattoepassingen. Op naar een maximale voorspelbaarheid van de chirurgische ingreep, zowel voor jou als voor je patiënt.

Bestel je Sireal Guided Surgery System bij ProScan

Wens je jouw workflow te optimaliseren met behulp van deze Sireal-kit van Southern Implants? Geef jouw bestelling nog vandaag door aan onze denticians en we sturen de kit jouw richting uit.

Of ben je op zoek naar de geschikte partner om een specifieke guided case aan te pakken? Onze 3D-software is up-to-date en helemaal geënt op deze laatste nieuwe product-update van Southern Implants.

Hoe kunnen we je precies verder helpen? Neem contact op met onze denticians voor al jouw vragen en opdrachten.