Terug naar overzicht

Densah bur kit: een gouden match met ieder implantaat in de markt

02 december 2020

Versah, specialist in dentale boortechnieken, heeft met de Densah bur kit de ideale boorset in huis om osteotomieën, maar ook sinuslifts en kaakverbredingen, op een professioneel hoogwaardige en non-invasieve manier uit te voeren. Met zijn 12 universele boren – in variërende diameters – beschik je als tandprofessional over een innovatieve totaalset om je patiënt te ontzorgen.

Revolutionair botbehoud

De Densah bur kit staat voor innovatie. De boren van Versah zijn namelijk zo ontworpen dat ze zowel osseodensificatie tot stand kunnen brengen als hypernauwkeurige snijbewegingen mogelijk maken. Waardoor je slechts één boorset nodig hebt om tal van behandelingen uit te voeren. Deze toepassingen gebeuren telkens in combinatie met externe irrigatie.

Gouden kwaliteit

Deze goudkleurige boren zien er niet alleen zeer kwaliteitsvol uit, ze zijn het ook. Met dieptemarkeringen van 3 tot 20 mm en diameters van 2 tot 5,5 mm beschik je over een zeer groot bereik om de gewenste osteotomiediameter te bereiken zonder vervormingen of bijkomende weefselschade te veroorzaken. Met een veel kortere hersteltermijn voor je patiënt tot gevolg. En uiteraard een veel groter gebruiksgemak voor jou als behandelaar.

 

Combinatie met universele guides

De boren binnen de Densah bur kit zijn bovendien compatibel met een universeel guidesysteem, bestaande uit een G-Stop-meter en -sleutel, en een C-Guide-huls. Deze bieden extra controle en gegarandeerde precisie tijdens de chirurgische ingreep.

Tot slot vind je in de Densah bur kit onder meer volgende boorcomponenten standaard terug:

  • Een taps toelopende pilotboor
  • Parallelle (XL-)pennen
  • Universele boorhouders

Hoe de Densah bur kit gebruiken?

Onze denticians zijn helemaal bekend met de verschillende Versah-boorsystemen. We kunnen je dus gericht adviseren over hun verschillende toepassingsmogelijkheden en hun effectieve werking. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info. Ontdek hun verschillende producten alvast in onze webshop. Of neem alvast een kijkje in de Versah-productbrochure.