Terug naar overzicht

Elos Accurate producten: haal het maximum uit je digitale workflow

12 augustus 2020

Relatief nieuw binnen ons productgamma zijn de dentale componenten van Elos Accurate, zoals interfaces, scan bodies en analogen. Dit merk heeft intussen wereldwijd al lang zijn strepen verdiend. Voor jou als behandelaar bieden de producten Elos Accurate alles wat je nodig hebt om een succesvolle semi- of volledig digitale workflow te garanderen.

Waar staan Elos Accurate producten voor?

Het Zweedse Elos Accurate – onderdeel van de groep Elos Medtech – maakt sinds 2017 deel uit van ons productaanbod. Ze staan voornamelijk bekend om hun:

  • hoogkwalitatieve interfaces, analogen en scan bodies
  • open digitale workflow
  • compatibiliteit met diverse implantaatplatformen
  • mogelijkheid tot gehoekte schroefkanalen

Open werkplatform voor meer efficiëntie

Of je nu vertrekt vanuit een intra- of een extra-orale scan, het is het mogelijk om iedere digitale impressie te uploaden in je software. Bovendien beschikt Elos Accurate over een enorm uitgebreide bibliotheek, die door de meeste open CAD-CAM-softwareprogramma’s  wordt ondersteund.

Daarnaast zijn hun universele componenten compatibel met de meestgebruikte implantaatplatformen in de markt.

Al deze factoren maken dat je als behandelaar enorm veel tijd wint en kosten bespaart, zeker wanneer de productie extern plaatsvindt. Tot slot blijft ook het risico op fouten tot een minimum beperkt.

elos accurate Elos Accurate staat bekend om zijn hoogkwalitatieve interfaces, analogen en scan bodies.

Waarom wij kiezen voor Elos Accurate?

Alle grote dentale spelers op de markt werken met Elos Accurate. Omdat een dentale oplossing op maat een gemak moet zijn voor zowel jou als jouw patiënt. En dat begint bij een zo breed mogelijk aanbod van hoogwaardige oplossingen binnen een open workflow. Zodat je als behandelaar niet alleen preciezer, veiliger, sneller en kostenefficiënter werkt, maar ook steeds nieuwe productkennis opdoet.

Koop je Elos Accurate producten via onze webshop

Wil je meer weten over de verschillende signature products van Elos Accurate? Of wens je meteen tot een aankoop over te gaan? Bestel ze meteen via onze webshop. Heb je nog vragen voor ons? Wij staan je graag bij met het nodige advies. Bel ons of mail ons via het contactformulier of vraag een afspraak aan.