Terug naar overzicht

“End-to-end-oplossingen bieden voor iedere dentale speler in de markt” (VIDEO)

23 juli 2020

2020 is het jaar geworden waarin Intellident als nieuw merk de dentale markt heeft betreden. Diepgeworteld in de expertise en ervaring van hun ProScan-collega’s bouwen zij voort aan de optimalisatie van dentale creaties op maat. Zowel naar de tandprofessional als naar de patiënt toe. Een noodzakelijke stap om de keten dichter bij elkaar te brengen. Karen en Gert Mullens, tweede generatie binnen het familiebedrijf, presenteren hun gezamenlijke toekomstvisie.  

Altijd een geschikte oplossing in huis

Waar het doel van ProScan in de beginjaren was om de dentale labo’s mee op de trein richting digitalisering te krijgen, is de focus vandaag nog ambitieuzer: het ontbrekende puzzelstukje vormen binnen iedere mogelijke dentale workflow.

Om die reden besloten we om ProScan en Intellident als twee unieke merken in de markt te laten voortleven. ProScan als verdeler van standaard implantaatsystemen en dentale componenten, Intellident voor digitale creaties en dienstverlening op maat.

Kennis met de keten delen

Op deze manier krijg jij als tandprofessional niet alleen beter zicht op onze verschillende diensten. Dankzij de expertise en ervaring van onze denticians kunnen we bovendien op elk moment binnen het dentale traject instappen om zowel behandelaar als patiënt snel en efficiënt verder te helpen. En op die manier onze kennis met de hele keten te delen.

Kijk eens binnen in onze kantoren (VIDEO)

Aangezien beelden – zeker in onze sector – meer vertellen dan woorden, tonen we je graag hoe het er bij onze denticians aan toe gaat. Heb je nog bepaalde vragen voor ons? Mail ons op info@proscan.be of op info@intellident.be.