Terug naar overzicht

Lenteactie: geniet mooie kortingen op Southern Implants, IPD en Medealis!

24 mei 2023

De lente staat voor een nieuw begin. Tijd dus om meteen iets nieuws uit te proberen. Of om je oude instrumenten en componenten door blinkende nieuwkomers te vervangen. Verzilver nog voor 30 juni 2023 onze acties en geniet van stevige kortingen.

SOUTHERN IMPLANTS

10 + 3 GRATIS OP IMPLANTATEN, COVER SCREWS, HEALING ABUTMENTS EN COMPACT CONICAL ABUTMENTS

Geniet van deze mooie actie op de implantaten, cover screws, healing abutments en compact conical abutments van topmerk Southern Implants. Koop je er 10 aan, dan krijg je er van ons 3 gratis exemplaren bovenop. Let wel: bij je bestelling dien je ook effectief 13 stuks door te geven.

MEDEALIS

10% KORTING OP HET VOLLEDIGE GAMMA

Met de certificering van hun Docklocs attachmentsysteem voor overkappingsprotheses drukte het Duitse familiebedrijf Medealis zijn stempel op het dentale gamma. Wij bieden je een mooie korting van 10% aan op iedere Medealis-bestelling.

medealis producten

Tijd voor de grote kuis?

Is het hoog tijd om je aangetaste of zelfs versleten instrumenten en componenten te vervangen? Wij doen graag de helft van de prijs eraf op bepaalde producten.

 

SOUTHERN IMPLANTS

50% KORTING OP JE NIEUWE BORENSET

Zijn jouw boren van Southern Implants aan vervanging toe? Stuur je versleten boren naar ons op en ontvang 50% korting op je nieuwe borenset.

IPD

GENIET 50% KORTING

Hebben je analogen, scan flags of schroeven hun beste tijd achter de rug of heb je ze zelfs nooit gebruikt? Ruil je componenten – ongeacht waar je ze hebt aangekocht – in voor nieuwe en geniet 50% korting.

Rond tijdig je bestelling af

Verzilver onze acties* door te bestellen tussen 1 juni 2024 en 30 juni 2024 om te kunnen genieten van deze aanbiedingen. Bestel de gewenste producten nu via onze webshop of via onze offline kanalen. Let wel: de korting wordt niet automatisch verrekend in onze webshop. Deze kennen we zelf toe na het beëindigen van de aankoop.

Heb je nog vragen voor ons? Stel ze via ons contactformulier.

*Deze acties zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.