Terug naar overzicht

Medealis gmbh, nieuwe topper binnen het ProScan-gamma

31 maart 2021

Sinds begin 2021 is ProScan officiële verdeler van het Duitse Medealis gmbh. Een relatief nieuwe speler binnen de markt van dentale attachments, maar wel eentje die zijn strepen al meteen verdiend heeft. Wat moet je zeker weten over deze kersverse samenwerking?

Ons aanbod wordt nog universeler 

Medealis gbmh introduceerde in 2018 met het Docklocs attachmentsysteem zijn eerste product. Meteen een schot in de roos. In die mate dat we het systeem – ontwikkeld met het oog op overkappingsprotheses – meteen ook opnamen binnen ons productgamma.

Samen met ons aanbod van Zest Anchors-attachments kunnen we je zo als tandprofessional vandaag een nog universeler aanbod aanreiken.

Extra lange garantie

Medealis gmbh hanteert een strenge kwaliteitsbewaking. Het Docklocs-attachment is helemaal volgens de ISO 13485-eisen ontwikkeld en geproduceerd.

Dankzij een aantal zeer interessante features – waaronder een gepatenteerde biocompatibele coating en hoogwaardige retentie-insert in zowel nylon als High Performance Plastic – heb je als professional een attachmentsysteem in handen dat mikt op een extra lange levensduur en een optimaal gemak voor je patiënt.

Dit vertrouwen in hun kwaliteit vertaalt zich bovendien in een garantie van maar liefst drie jaar in plaats van de traditionele eenjarige garantie. Dit alles gekoppeld aan een bijkomende 100% tevredenheidsgarantie.

Ontdek de verschillende Docklocs-features in detail

medealis gmbh

Extra aandacht voor jou als behandelaar

Niet alleen patiënten hebben baat bij een keuze voor Docklocs. Zo heeft Medealis gmbh ook duidelijk gedacht aan een aangenamere en efficiëntere workflow voor jou als tandprofessional. Met de ergonomisch en intuïtief ontworpen systeemtool verwijder en breng je de retentie-inserts foutloos aan, zonder vallende onderdeeltjes tijdens de behandeling.

De Docklocs transfer components – waaronder afdrukposten en analogen – garanderen op hun beurt dan weer een precieze lokalisatie van het abutment bij het uitwerken van fysieke modellen. De digitale workflow verwachten we in de tweede helft van 2021.

Medealis gmbh: ijzersterke support

Wist je bovendien dat Medealis gmbh een familiebedrijf is dat zeer dicht bij zijn klanten staat? Bijkomende troef voor jou is dat we op deze manier een zeer nauwe support kunnen aanbieden op elk moment.

Wil je alles te weten komen over Medealis en Docklocs, en hoe we jouw workflow kunnen versterken? Neem contact op met onze denticians en we plannen snel een gesprek in.