Terug naar overzicht

Ontdek Zuid-Afrika met ProScan tijdens SICON2024

15 november 2023

ProScan nodigt je uit voor een onvergetelijke reis naar Zuid-Afrika in het kader van het SICON2024-congres. Een week lang bieden we je een uitgebreid programma vol educatieve en culturele ervaringen.

De hoogtepunten

De reis begint op zaterdag 13 april, waar we elkaar ontmoeten op de luchthaven van Johannesburg of Tambo. We starten met een transfer naar het comfortabele African Pride Irene Country Lodge, gevolgd door een bezoek aan het hoofdkantoor van Southern Implants.

Op zondag 14 april vliegen we naar Durban voor het SICON 2024-congres in het prachtige Capital Zimbali Resort. In de namiddag heb je de kans om deel te nemen aan innovatieworkshops of om de plaatselijke golfterreinen te verkennen.

Maandag 15 en dinsdag 16 april zijn volledig gewijd aan het academische programma van SICON2024, inclusief een galadiner op dinsdagavond. Sprekers van dienst zijn onder meer Dr. Stephen Chu, Dr. Chris Butterworth en Dr. Barry Levin. Ontdek de sprekers in dit kort overzicht.

Na een halve dag academische sessies op woensdag 17 april vertrekken we naar de Babohi Game Lodge in de Qwabi Private Game Reserve, een authentieke safaribestemming in een van de slechts twee UNESCO-biosferen in heel Afrika. Je verblijft er drie nachten lang in een vijfsterrenaccommodatie en duikt twee keer per dag met de safariwagen het plaatselijke wildlife in. Jouw grote kans om de Big Five te spotten!

Geniet 10% early bird-korting voor SICON2024

Deze reis belooft niet alleen een verrijkende academische ervaring te worden, maar ook een kans om de schoonheid en cultuur van Zuid-Afrika van dichtbij te ontdekken.

Ontdek hier de volledige pricing en wat al dan niet is inbegrepen in de prijs. Schrijf je je nog in voor het SICON2024-congres voor 15 januari 2024, dan kom je alvast in aanmerking voor een 10% early bird-korting.

Registreer je nu via ProScan

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijke ervaring en geniet van een mix van innovatie, kennis en ontspanning in een van de mooiste natuurlijke omgevingen ter wereld.

Registreren kan door een e-mail te sturen naar karen@proscan.be, met vermelding van je betalingsgegevens en kamervoorkeur. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze bijzondere reis!