Terug naar overzicht

De Versah kit breidt uit: rond je boorbehandelingen cleaner dan ooit af

22 juni 2021

Tandprofessionals die vandaag al met Versah werken, kunnen het beamen: deze revolutionaire biomechanische boorpreparatietechniek maakt het leven van zowel behandelaar als patiënt een pak aangenamer. Zeker met de laatste update van de Versah kit, die plaats biedt aan een aantal verkorte boorvarianten. 

Short drills voor extra toegankelijkheid

Recentelijk bracht Versah een verkorte versie uit van een aantal bestaande boren binnen hun gamma. Deze short drills bieden je als behandelaar extra troeven wanneer er te weinig manoeuvreerruimte is in de mond van de patiënt. Denk aan een osteotomie achteraan in de mond van een patiënt met een reeds kleine mondopening.

De nieuwste Versah kit brengt zowel de standaardboren als hun kleine varianten samen in één overzichtelijk pack. Als tandprofessional beschik je dus meteen over een extra arsenaal aan tools om de behandeling van je patiënt zo klinisch perfect en zo non-invasief mogelijk te volbrengen.

Bestel je nieuwe Versah kit bij ProScan

Investeer vandaag in een universele boorkit van Versah en beschik automatisch over deze short drills. Vraag je nieuwe aan kit via info@proscan.be of op het nummer 011 822 650.

Waarom we Versah revolutionair noemen?

Enerzijds omwille van hun ontwerp. De boorprotocollen van Versah zijn zo ontworpen dat ze tijdens de behandeling geen excessieve trillingen en dus ook geen vervelende wonden of botverlies veroorzaken.

Daarnaast variëren de boorprocédés naargelang je de boor in wijzer- of in tegenwijzerzin toepast. In wijzerzin activeer je de snijfunctie, in tegenwijzerstand de densificatiemodus. Tijdens deze laatste behandeling worden de de geëxcaveerde botdeeltjes – in combinatie met extern gecontroleerde irrigatie – maximaal gerecupereerd in de wand van de behandelde tand.

Universeel toepasbaar in tal van behandelingen

De verschillende verzamelde modi in één enkele tool bieden je als tandprofessional enorm veel mogelijkheden in de praktijk. Osteotomieën, kaakverbredingen, sinusliften, het verhogen van de primaire stabiliteit… Versah biedt je alle ruimte om je behandeling in alle professionalisme af te handelen. Cleaner, betaalbaarder en op een non-invasieve manier. Zeker met de komst van hun laatste nieuwe Versah kit die, net als de rest van het gamma, volledig compatibel is met elk implantaatsysteem in de markt, inclusief guidesystemen.

De nieuwe Versah kit ontdekken?

Sinds 2019 zijn we officiële verdeler van Versah. Wij kunnen je er dus alles over vertellen en hun toepassingen ook in de praktijk presenteren. Wil je weten hoe hun verschillende oplossingen het beste halen uit jouw workflow kunnen halen? Neem contact op met onze denticians.