Terug naar overzicht

Versah ZGO Densah Burs: nu verkrijgbaar via ProScan

21 november 2022

Goed nieuws voor de Versah-adepten gespecialiseerd in het plaatsen van zygomatische implantaten. De extra lange Versah ZGO Densah Burs zijn vanaf nu beschikbaar op de Europese markten. En dus ook bij ProScan. Ook in combinatie met het Versah-guidesysteem. We zetten de belangrijkste eigenschappen voor je op een rijtje.

Toestemming voor Europese verkoop

De Versah ZGO Densah Burs waren al geruime tijd beschikbaar op de Noord-Amerikaanse markt. Sinds het najaar van 2022 hebben ook de Europese tandprofessionals eenvoudiger en sneller toegang tot deze revolutionaire booroplossing voor osteotomieën in de onder- of bovenkaak.

Gebaseerd op gepatenteerde technologie

Het woord revolutionair nemen we niet snel in de mond, maar in het geval van de Versah-boortechniek is deze woordkeuze niet meer dan terecht. Waar de beperkingen van de traditionele boorsystemen stoppen, daar gaan de Versah-boren meerdere stappen verder.

Dankzij de biomechanische boorpreparatietechniek van Versah kun je met één boor zowel snijden als het verwijderde bot recupereren. Op deze manier wordt de primaire stabiliteit van het implantaat gegarandeerd én is de ingreep een stuk minder invasief voor de patiënt. Ook het risico op vervelende en kostelijke nabehandelingen of bottransplantaties loopt hierdoor fors terug.

Universele kit beschikbaar

Wens je te beschikken over het volledige ZGO Densah-boorinstrumentarium? Versah biedt zowel een standaard universele boorkit als een guided variant aan. Deze boren zijn trouwens een voor een toepasbaar bij het plaatsen van implantaten in traditionele afmetingen.

Instructions For Use & Protocollen

Tot slot geven we nog graag de gebruiksinstructies en protocollen (I t/m IV) van de Densah Burs mee, zodat je beschikt over alle best practices van dit boorsysteem (PDF):

Bestel jouw Versah ZGO Densah Burs bij ProScan

Als exclusieve verdeler van Versah in de Benelux kun je te allen tijde bij ProScan terecht om deze zygomatische boren te bestellen. Je bent van harte welkom in onze webshop!

Nog vragen in verband met ZGO Densah Burs of andere Versah-boorsystemen? Contacteer onze denticians voor advies!