Terug naar overzicht

Maak een frisse start met onze lenteacties!

19 mei 2021

De lente staat voor een nieuw begin. Tijd dus om meteen iets nieuws uit te proberen. Of om je oude instrumenten en componenten door blinkende nieuwkomers te vervangen. Verzilver nog voor 30 juni 2021 onze acties en geniet van stevige kortingen.

SOUTHERN IMPLANTS

10 + 3 GRATIS OP IMPLANTATEN, COVER SCREWS EN HEALING ABUTMENTS*

Geniet van deze mooie actie op de implantaten, cover screws en healing abutments van topmerk Southern Implants. Koop je er 10 aan, dan krijg je er van ons 3 gratis exemplaren bovenop. Let wel: bij je bestelling dien je ook effectief 13 stuks door te geven.

MEDEALIS

DOCKLOCS ATTACHMENT + GRATIS STANDARD MALE PROCESSING PACK*

Het Docklocs-attachmentsysteem van Medealis beschikt over een keramische coating versterkt met een harde buitenlaag in zirkoniumnitride. Deze combinatie beschermt het attachment bijkomend tegen slijtage.

Test de ‘rechte’ Docklocs-attachments nog deze maand uit en ontvang het standaard male processing pack er gratis bij. Let wel: deze packs zijn steeds per twee verpakt, dus vergeet niet om je Docklocs-attachments eveneens in veelvouden van twee te bestellen.

  • Docklocs: 79 € (!)/stuk
  • Standard Processing Pack (2 stuks): 54 € – 100% = 0 €

Tijd voor de grote kuis?

Is het hoog tijd om je aangetaste of zelfs versleten instrumenten en componenten te vervangen? Onze partners bij Southern Implants en IPD doen graag de helft van de prijs eraf.

SOUTHERN IMPLANTS

50% KORTING OP JE NIEUWE BORENSET*

Zijn jouw boren van Southern Implants aan vervanging toe? Stuur je versleten boren op en ontvang 50% korting op je nieuwe borenset.*

IPD

GENIET 50% KORTING*

Hebben je analogen, scan flags of schroeven hun beste tijd achter de rug of heb je ze zelfs nooit gebruikt? Ruil je componenten – ongeacht waar je ze hebt aangekocht – in voor nieuwe en geniet 50% korting.*

*ACTIES NIET CUMULEERBAAR MET ANDERE KORTINGEN

Rond tijdig je bestelling af

Verzilver onze acties* ten laatste op 30 juni 2021 om nog tijdig te kunnen genieten van deze aanbiedingen. Bestel de gewenste producten nu via onze webshop of via onze offline kanalen. Let wel: de korting wordt niet automatisch verrekend in onze webshop. Deze kennen we zelf toe na het beëindigen van de aankoop.

Heb je nog vragen voor ons? Stel ze via ons contactformulier.

*Deze acties zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.