Terug naar overzicht

Afspraak in Nice voor SIEC2022!

11 mei 2022

Op 14, 15 en 16 oktober is het verzamelen geblazen in Nice voor de Southern Implants European Conference 2022. Thema van deze conferentie: hoe kunnen we dentale behandelingsprotocollen versnellen ten voordele van de patiënt? Ontdek het programma in deze blog en schrijf je tijdig in!

Leerrijke driedaagse, met ook Belgische sprekers

Drie dagen lang staan er in het Radisson Blu Hotel in Nice razend boeiende sessies op het programma met 20 gerenommeerde, internationale sprekers binnen de dentale sector:

  • Sessie 1: Anterieure esthetiek
  • Sessie 2: Europese lancering ILZ / mini-implantaten
  • Sessie 3: Digitaal
  • Sessie 4: Full arch rehabilitaties
  • Sessie 5: Posterieure behandelingen

Samen gaan we nadrukkelijk op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe zorgen we voor kortere en dus minder hinderlijke behandelingen bij patiënten? Tussen de sprekers bevinden zich ook twee Belgische collega’s, met name:

  • Marco Tudts: INVERTA – a reverse tapered body shift implant for fully guided immediate placement
  • Stefan Vandeweghe: Co-Axis research

Na afloop vindt er nog een galadiner plaats ter ere van 5 jaar Southern Implants in Frankrijk.

Ontdek hier het volledige programma met alle sprekers en thema’s (PDF – Engels)

Afsluitende workshops

Waar de eerste twee dagen vooral in het teken van de theorie staan, zal zondag 16 oktober gewijd zijn aan twee parallel lopende workshops.

Enerzijds zal er een INVERTA hands-on workshop plaatsvinden onder leiding van Dr. Dominic O’Hooley, Prof. Pär-Olov Ostman en Dr. Pietro Ferraris. Op hetzelfde moment geven Dr. Andre Hattingh en Prof. Stefan Vandeweghe een praktische uiteenzetting over het geroemde MAX-implantaat. Een sterke afsluiter van een mooi gevulde driedaagse.

Inschrijven voor SIEC2022?

Als exclusieve verdeler van Southern Implants staat SIEC2022 nu al met stip in onze agenda aangeduid. De plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang om jouw inschrijving te voltooien. Hiervoor kan je terecht op www.siec2022.com.

Nog vragen over dit evenement? Neem meteen contact op met onze denticians!